Vacatures registeraccountant Utrecht

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor registeraccountants in Utrecht. Als je op zoek bent naar een vacature registeraccountant Utrecht, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Onze banden met de stad Utrecht zijn van oudsher al groot, maar zijn nog eens extra toegenomen toen we er ook kantoor zijn gaan houden. Op Papendorp voelen we ons thuis (in de binnenstad meer, maar dat was onhandig). We houden daar kantoor sinds januari 2020 en kunnen al onze relaties snel bereiken. Maar veel belangrijker, we hebben een prachtig kantoor waar we onze kandidaten kunnen ontvangen en ze optimaal kunnen begeleiden naar een nieuwe job.

Voor menig kantoor zijn we op zoek naar getalenteerde en ambitieuze registeraccountants (AUDIT) om onze vacatures in Utrecht te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in net die ene speciale vacature voor een registeraccountant in Utrecht, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van registeraccountant in Utrecht kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor registeraccountants in Utrecht

Registeraccountant -Manager Non profit sector Utrecht

Referentienummer: ADHP08300 Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever, een multidisciplinaire organisatie met…

BLOCKCHAIN

Wat ga jij doen als registeraccountant in Utrecht?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als registeraccountant in Utrecht en adviseert nationale en internationale  klanten op breed gebied. Basis is de audit praktijk uiteraard. Je bent manager van je eigen audit team en stuurt de controles aan. We werken voor kantoren van verschillende grootte en afhankelijk daarvan kun je ook een (specialistische) praktijk kiezen. De focus ligt op het grotere MKB en familie bedrijven. Maar we hebben ook audit-only klanten, en not for profit praktijken. Wil je doorgroeien naar een partner positie kunnen we je zeker optimaal adviseren.

Vaktechnisch wordt er zwaar geïnvesteerd tegenwoordig. En dat kan ook niet anders. De kwaliteit moet op en top zijn. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving verloopt en anders raadpleeg je bureau vaktechniek.

Als Registeraccountant in Utrecht word je ook betrokken bij bijzondere opdrachten of als je daar zin in hebt: word je betrokken bij de aanname van personeel, acquisitie of ICT vraagstukken (data-analyse etc.).

Daarnaast vertegenwoordigen registeraccountants in Utrecht hun cliënten bij de Raad van Commissarissen of Raden van Advies. Of zelfs als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als registeraccountant in Utrecht

Als je op zoek bent naar een baan als Registeraccountant in Utrecht, zoek dan niet verder en bekijk al onze AUDIT vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar registeraccountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Utrecht!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: