Vacatures accountant Den Haag

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor accountants in Den Haag. Als je op zoek bent naar een vacature Accountant Den Haag, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. In Den Haag hebben we al sinds jaar en dag een paar hele mooie opdrachtgevers. Van grote tot kleine kantoren. Ook zijn hier enkele family offices gevestigd waarvoor we met uiterste discretie te werk gaan. Ook voor deze niche in onze dienstverlening zoeken we met regelmaat; gevorderd-assistenten en junior managers.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze accountants om onze vacatures in Den Haag te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in de vacature accountant in Den Haag, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van accountant in Den Haag kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor accountants in Den Haag

Accountant (gevorderd-assistent) MKB praktijk Den Haag

Referentienummer: ADPT08843 Onze opdrachtgever Voor dit mooie MKB accountants- en…

Accountant AA – Den Haag

Onze opdrachtgever is opzoek naar een Accountant AA – Den…

Accountant AA Den Haag

Onze opdrachtgever is opzoek naar een Accountant AA Den Haag…

Accountant AA – aankomend Partner Den Haag

Wij zijn opzoek naar een Accountant AA – aankomend Partner…

Accountant AA – salary partner – MKB Den Haag

Onze opdrachtgever zoekt een Accountant AA – salary partner -…

Accountant MKB praktijk (AA of RA) – Partner Den Haag

Onze opdrachtgever zoekt een Accountant MKB praktijk (AA of RA)…

Accountant Manager RA AUDIT – ZORGSECTOR – Den Haag

Onze opdrachtgever zoekt een Accountant Manager RA AUDIT – ZORGSECTOR…

Partner Accountant AA – MKB praktijk Den Haag

De mooiste vacature in onze hofstad: Partner Accountant AA -…

 

Wat ga jij doen als accountant in Den Haag?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als accountant in Den Haag en adviseert (MKB) klanten op breed gebied. Maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het goed en tijdig opleveren van de jaarrekeningen, tussentijdse rapportages of kwartaalcijfers. Je focus ligt op middelgrote en grotere klanten in met name het MKB.

Je werkt samen met je team aan een grote groep vaste klanten, die je van a-z bedient. Het service niveau is hoog. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving loopt en adviseer je samen in een multidisciplinair team als dat nodig is.

Als Accountant in Den Haag geef je ook advies over bedrijfsopvolging & tax-planning  maar net zo goed over de inrichting van de administratie of een overname.

Daarnaast vertegenwoordigen accountants in Den Haag hun cliënten bij kredietaanvragen bij een bank, of als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als Accountant in Den Haag

Als je op zoek bent naar een baan als Accountant in Den Haag, zoek dan niet verder en bekijk al onze Accountancy vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar accountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Den Haag!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: