Ons Team

Wij maken 3 partijen gelukkig!
Als je de wensen invult van je kandidaat, zijn er drie partijen gelukkig! Dat is ons motto , want daar draait het om. De werving & selectie van Accountants en Fiscalisten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Geen traject is dan ook hetzelfde.

Ervaring sinds ‘88
Peter Tijssen en Martijn Betgem zijn de twee senior consultants achter Adviesgroep’88. Samen met enkele collega’s (recruiters, searchers en administratieve ondersteuning) vormen wij hèt werving en selectiebureau voor Accountants en Fiscalisten. Sinds 1988! Sindsdien neemt Adviesgroep’88 een stevige positie in. Inmiddels hebben we ruim 1500 kandidaten bemiddeld, wat ten goede komt aan de kandidaten die weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Elke kandidaat is uniek
Daarom nemen wij ons vak zo idioot serieus! Achter elke kandidaat schuilt vaak een gezin, huis & hypotheek en die verantwoordelijkheid voelen wij en nemen wij. Want met carrières, neem je geen gok! Accountants die een overstap overwegen en in alle vertrouwelijkheid eens van gedachten willen wisselen, kunnen bij ons aankloppen voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Peter A. Tijssen

(Accountancy)

Ik ben ervan overtuigd dat je ons werk alleen maar goed kunt uitoefenen als je er 25 uur per dag mee bezig bent. Dat houdt in dat je bereikbaar bent op tijden dat het je kandidaten en opdrachtgevers schikt. Email wordt snel opgevolgd en mijn telefoon staat altijd aan. Na ruim 25 jaar ben ik nog steeds verslaafd aan de deal. Mijn motto is dan ook: als je de wensen invult van je kandidaat, zijn er drie partijen gelukkig! En daar draait het om.


Lees verder over Peter >

Martijn Betgem

(Fiscaal)

Jouw wensen en ambities staan voorop. Zoek je meer verantwoordelijkheid, balans privé/werk, begeleiding of juist een nieuwe en verfrissende klantenkring?


Het zijn allemaal zaken die aanbod komen tijdens ons oriënterend gesprek. Dit kan overigens overdag en ’s avonds, aan tafel en via face-time (beeldbellen). Ook zaken als arbeidsvoorwaarden komen aan bod.


Lees verder over Martijn >

Onze vacatures

In welk vakgebied zoek je werk?