Vacatures registeraccountant Rotterdam

Vacatures registeraccountant Rotterdam

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor registeraccountants in Rotterdam. Als je op zoek bent naar een vacature registeraccountant Rotterdam, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Met een kantoor in Amsterdam op een iconische plek als het Olympisch stadion denk je misschien dat we Rotterdam links laten liggen? Maar echt niets is minder waar. Ons hart gaat sneller kloppen als wij de Erasmus brug zie en koffie mogen drinken op Kop van Zuid. We hebben tijden lang een actie gehad dat wij kandidaten flink in de watten legden met een boottocht en een diner in CEO Baas van het Vlees. De afgelopen jaren hebben we misschien in Rotterdam e.o. wel de meeste plaatsingen gehad. Ons netwerk is hier dik in orde. Benieuwd? Daag ons uit, want we kunnen je zeker van dienst zijn. 

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze registeraccountants om onze vacatures in Rotterdam te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in de vacature registeraccountant in Rotterdam, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van registeraccountant in Rotterdam kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor registeraccountants in Rotterdam

Registeraccountant – Partner AUDIT Rotterdam

Onze opdrachtgever heeft een vacature voor een Registeraccountant – Partner…

Registeraccountant – RA – Senior Manager Rotterdam

Referentienummer: ADPT08795 Onze opdrachtgever Het kantoor: geweldig lokaal sterke vestiging, met…

Vacatures registeraccountant Rotterdam

Vacatures registeraccountant RotterdamWat ga jij doen als registeraccountant in Rotterdam?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als registeraccountant in Rotterdam en adviseert nationale en internationale  klanten op breed gebied. Basis is de audit praktijk uiteraard. Je bent manager van je eigen audit team en stuurt de controles aan. We werken voor kantoren van verschillende grootte en afhankelijk daarvan kun je ook een (specialistische) praktijk kiezen. De focus ligt op het grotere MKB en familie bedrijven. Maar we hebben ook audit-only klanten, en not for profit praktijken. Wil je doorgroeien naar een partner positie kunnen we je zeker optimaal adviseren.

Vaktechnisch wordt er zwaar geïnvesteerd tegenwoordig. En dat kan ook niet anders. De kwaliteit moet op en top zijn. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving verloopt en anders raadpleeg je bureau vaktechniek.

Als Registeraccountant in Rotterdam word je ook betrokken bij bijzondere opdrachten of als je daar zin in hebt: word je betrokken bij de aanname van personeel, acquisitie of ICT vraagstukken (data-analyse etc.).

Daarnaast vertegenwoordigen registeraccountants in Rotterdam hun cliënten bij de Raad van Commissarissen of Raden van Advies. Of zelfs als er vragen komen van de  fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als registeraccountant in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een baan als Registeraccountant in Rotterdam, zoek dan niet verder en bekijk al onze AUDIT vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar registeraccountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Rotterdam!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: