Vacatures registeraccountant Den Haag

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor registeraccountants in Den Haag. Als je op zoek bent naar een vacature registeraccountant Den Haag, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Den Haag heeft (bijna) alles. Een prachtig centrum, met 15 minuten sta je aan het strand en in de omgeving kun je prachtig wonen en winkelen. De kantoren waar wij zaken mee doen, zijn wat kleiner dan in andere delen van Nederland. We kennen de “next nine” natuurlijk als klant, maar ook zeker enkele niche kantoren waar we prachtige vacatures van krijgen aangereikt. Onze opdrachtgevers in (groot) Den Haag, zijn dringend op zoek naar uitbreiding in de audit praktijk. Het voordeel is dat je veel kanten uit kan (of kan combineren): internationaal, nationaal, MKB of Familiebedrijven en uiteraard Not-For-Profit / Lagere overheid. 

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze registeraccountants om onze vacatures in Den Haag te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in de vacature registeraccountant in Den Haag, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van registeraccountant in Den Haag kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor registeraccountants in Den Haag

Fiscalist [32 tot 40 uur] Zuid-Holland/ Noordwijk

Referentienummer: ADMB07820 Onze opdrachtgever Aangenaam professioneel, dat is de instelling…

Junior belastingadviseur Den Haag

Referentienummer: ADSR07548 Onze opdrachtgever Het kantoor: top-tien kantoor met ruim…

Junior Fiscalist NOB Den Haag

Junior Fiscalist NOB Den Haag Mooie vacature voor een junior…

Junior fiscalist NOB kantoor Den Haag

Referentienummer: AD08814 Onze opdrachtgever Voor dit mooie MKB accountants- en…

Vacature junior fiscalist MKB Noordwijk

Vacature junior fiscalist MKB Noordwijk Aangenaam professioneel, dat is de…

Assistent Accountant AA – MKB – Roermond

Onze opdrachtgever zoekt een Assistent Accountant AA – MKB -…

Aangiftemedewerker Den Haag

Referentienummer: ADMB07747 Onze opdrachtgever Dit kantoor is klein maar fijn!…

Aangiftemedewerker internationale praktijk Den Haag

Referentienummer: ADSR07676 Onze opdrachtgever Onze relatie is een kantoor dat…

Aangiftemedewerker MKB praktijk Den Haag

Referentienummer: 08824 Onze opdrachtgever Voor dit mooie MKB accountants- en…

 

Wat ga jij doen als registeraccountant in Den Haag?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als registeraccountant in Den Haag en adviseert nationale en internationale  klanten op breed gebied. Basis is de audit praktijk uiteraard. Je bent manager van je eigen audit team en stuurt de controles aan. We werken voor kantoren van verschillende grootte en afhankelijk daarvan kun je ook een (specialistische) praktijk kiezen. De focus ligt op het grotere MKB en familie bedrijven. Maar we hebben ook audit-only klanten, en not for profit praktijken. Wil je doorgroeien naar een partner positie kunnen we je zeker optimaal adviseren.

Vaktechnisch wordt er zwaar geïnvesteerd tegenwoordig. En dat kan ook niet anders. De kwaliteit moet op en top zijn. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving verloopt en anders raadpleeg je bureau vaktechniek.

Als Registeraccountant in Den Haag word je ook betrokken bij bijzondere opdrachten of als je daar zin in hebt: word je betrokken bij de aanname van personeel, acquisitie of ICT vraagstukken (data-analyse etc.).

Daarnaast vertegenwoordigen registeraccountants in Den Haag hun cliënten bij de Raad van Commissarissen of Raden van Advies. Of zelfs als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als registeraccountant in Den Haag

Als je op zoek bent naar een baan als Registeraccountant in Den Haag, zoek dan niet verder en bekijk al onze AUDIT vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar registeraccountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Den Haag!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: