Vacatures registeraccountant Den Bosch

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor registeraccountants in Den Bosch. Als je op zoek bent naar een vacature registeraccountant Den Bosch, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Den Bosch hebben wij jaren geleden al in ons hart gesloten. Hier vinden wij de “Brabantse” gezelligheid. Een prachtige binnenstad en dito bedrijvigheid. Onze klanten zijn kantoren met Brabantse roots. ‘s-Hertogenbosch vormt met vier grote Brabantse steden en omliggende gebieden metropoolregio BrabantStad.

BrabantStad is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Breda, Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en de provincie Noord-Brabant. De regio waarin dit verband opereert, wordt door planologen en stedenbouwkundigen wel aangeduid als de Brabantse Stedenrij.

Het verband heeft als doel een stedelijk netwerk te gaan vormen en Noord-Brabant nadrukkelijk op de Europese kaart te zetten als toonaangevende kennisregio. Er wordt samengewerkt op economisch, ruimtelijk, sociaal en cultureel terrein. Met een verzorgingsgebied van 1,5 miljoen mensen en 20% van de industriële productie van Nederland is BrabantStad een van de belangrijkste stedelijke regio’s van Nederland. Heel veel van onze klanten zitten in of nabij deze 5 steden (en bijna al die kantoren hebben dus meerdere vestigingen). Wij komen er graag en helpen onze klanten met hun groeiambities door goede accountants aan te trekken. Heb jij interesse?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze registeraccountants om onze vacatures in Den Bosch te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in de vacature registeraccountant in Den Bosch, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van registeraccountant in Den Bosch kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

 

Wat ga jij doen als registeraccountant in Den Bosch?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als registeraccountant in Den Bosch of je wil er graag naartoe verhuizen! Je adviseert nu wel al nationale en internationale  klanten op breed gebied. Basis is de audit praktijk uiteraard. Je bent manager van je eigen audit team en stuurt de controles aan. We werken voor kantoren van verschillende grootte en afhankelijk daarvan kun je ook een (specialistische) praktijk kiezen. De focus ligt op het grotere MKB en familie bedrijven. Maar we hebben ook audit-only klanten, en not for profit praktijken. Wil je doorgroeien naar een partner positie kunnen we je zeker optimaal adviseren.

Vaktechnisch wordt er zwaar geïnvesteerd tegenwoordig. En dat kan ook niet anders. De kwaliteit moet op en top zijn. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving verloopt en anders raadpleeg je bureau vaktechniek.

Als Registeraccountant in Den Bosch word je ook betrokken bij bijzondere opdrachten of als je daar zin in hebt: word je betrokken bij de aanname van personeel, acquisitie of ICT vraagstukken (data-analyse etc.).

Daarnaast vertegenwoordigen registeraccountants in Den Bosch hun cliënten bij de Raad van Commissarissen of Raden van Advies. Of zelfs als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als registeraccountant in Den Bosch

Als je op zoek bent naar een baan als Registeraccountant in Den Bosch, zoek dan niet verder en bekijk al onze AUDIT vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar registeraccountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Den Bosch!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: