Vacatures accountant Venlo

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor accountants in Venlo. Als je op zoek bent naar een vacature Accountant Venlo, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Hebben we daar ook vacatures dan voor Accountants? Wordt ons regelmatig gevraagd? Jazeker hebben we die. In Venlo werken we voor: enkele bekende landelijke accountancykantoren. Maar we staan ook een bekend family office bij in hun zoektocht naar talent. Vanuit ons kantoorlocatie in Maastricht bedienen we Limburg en Noord-Oost Brabant. Een fijne plek om te werken, een nog mooiere plek om te wonen. Wij komen er graag.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze accountants om onze vacatures in Venlo te vervullen. Momenteel hebben we relatief veel vacatures openstaan in de samenstelpraktijk, maar ook in de audit is het schaars, dus als je geïnteresseerd bent in een vacature als accountant in Venlo, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van accountant in Venlo kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor accountants in Venlo

Manager IT Advisory en Assurance Venlo

Referentienummer: ADMB07758 Wat ga je doen als Manager IT Advisory…

 

Wat ga jij doen als accountant in Venlo?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als accountant in Venlo en adviseert (MKB) klanten op breed gebied. Maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het goed en tijdig opleveren van de jaarrekeningen, tussentijdse rapportages of kwartaalcijfers. Je focus ligt op middelgrote en grotere klanten in met name het MKB.

Je werkt samen met je team aan een grote groep vaste klanten, die je van a-z bedient. Het service niveau is hoog. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving loopt en adviseer je samen in een multidisciplinair team als dat nodig is.

Als Accountant in Venlo geef je ook advies over bedrijfsopvolging & tax-planning  maar net zo goed over de inrichting van de administratie of een overname.

Daarnaast vertegenwoordigen accountants in Venlo hun cliënten bij kredietaanvragen bij een bank, of als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Solliciteer nu als Accountant in Venlo

Als je op zoek bent naar een baan als Accountant in Venlo, zoek dan niet verder en bekijk al onze Accountancy vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar accountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Venlo!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: