Vacature senior belastingadviseur Amsterdam

Je bent een senior belastingadviseur, woont in Amsterdam en zoekt die ene vacature die echt past! Dan kan je natuurlijk heel internet afstruinen en reacties verzenden via bijvoorbeeld Indeed en dan gaan afwachten…

Wachten of je überhaupt een reactie ontvangt of een reactie ontvangt dat jouw vacature niet meer bestaat. Het is een veel gehoord geluid. We vernemen het vaak van senior fiscalisten.


SPOED SPOED SPOED! 14/10/2022

Voor een startende vestiging van een MKB kantoor, zoek ik een belastingadviseur die klanten oppakt en adviseert! Je krijgt alle ruimte om naar eigen inzicht je klantenpraktijk te runnen en te laten groeien. Je werkt nauw samen met een zeer prettige belastingadviseur/partner.

De klanten zijn er al. Nu jij nog!

Heb je een eigen praktijk die je wilt inbrengen? Ook interessant! Thuiswerken? Zeker mogelijk! Kortom, de partner staat open voor ook meer creatieve samenwerking.

Een vacature die interessant is voor fiscalisten met minimaal 3 jaar ervaring.

Mail: martijn@groep88.nl of app: 0610755875!


Bekijk een aantal van onze vacatures voor belastingadviseur en fiscalist

Belastingadviseur Amsterdam

Onze opdrachtgever zoekt een Belastingadviseur Amsterdam top tien kantoor, Nederlandse…

Fiscalist internationale praktijk Amsterdam

Fiscalist internationale praktijk Amsterdam Onze opdrachtgever Het kantoor: top tien…

Fiscalist [32 tot 40 uur] Zuid-Holland/ Noordwijk

Referentienummer: ADMB07820 Onze opdrachtgever Aangenaam professioneel, dat is de instelling…

Hoe vind je die vacature senior belastingadviseur Amsterdam?

Eigenlijk heel simpel! Neem contact met mij op (Martijn Betgem) en dan tasten we eerst af wat je wensen zijn.

Meer zelfstandigheid? Zwaarder advieswerk of grotere klanten? Een overstap naar de internationale praktijk? Of juist een bepaalde niche aan klanten (vastgoed)? Of gewoon een moderne werkgever?

Werkdruk versus vrije tijd: senior belastingadviseur gaat ook vaak voor vrije tijd
Wil je doorgroeien tot partner of wil je juist je loopbaan ‘stabiliseren’ omdat je meer ruimte voor vrije tijd wil hebben? Ik weet welk kantoor, welke verwachting van een senior belastingadviseur heeft. Niet iedereen vindt het leuk om junioren te coachen of commercieel (naar buiten toe) actief te zijn.

Natuurlijk zijn er kantoren waar men van je verwacht dat je doorstroomt naar partner of een eindverantwoordelijke functie. Maar er zijn ook kantoren die het prima vinden dat je je alleen bezighoudt met je klant en advieswerk. Bij deze kantoren telt iedereen. En iedereen is een aanwinst. 

Met meer dan 20 jaar ervaring ken ik de markt en de verschillen tussen kantoren. Ik kan altijd voor jou onderzoeken of dat jij wenst, te vinden is. Ik doe dat anoniem en razend snel. Niemand komt te weten dat jij je oriënteert naar een andere vacature.

Waarom is het zo lastig de juiste vacature te vinden?

Simpel. De teksten lijken allemaal op elkaar en net juist dat ene dat jij zoekt, vind je niet terug in de tekst. Hoe fijn is het dan dat ik je daarbij kan helpen. Vooronderzoek verrichten en bij jou terugkomen met één of twee ECHT interessante vacatures? Dat is efficiënt!

Vacature senior belastingadviseur Amsterdam

Waarom via een werving en selectie bureau zoeken?

Je kunt je natuurlijk suf staren naar vacatures die bij kantoren op de websites staan. Op websites die vaak achterlopen qua actualiteit. Niet handig. Daarnaast leert de ervaring dat lang niet alle vacatures online staan.

Maar de belangrijkste reden is: wij hebben contact met de partners van kantoren en die zijn vaak latent op zoek. Daar staat dan ook geen vacature van online en is vaak ook niet bekend bij HR of Personeelszaken.

Daardoor creëert een goed werving en selectie bureau kansen! Wij hebben elke week nieuwe vacatures voor de senior Belastingadviseur in de regio Amsterdam.

Welke vacatures senior belastingadviseur hebben wij regelmatig?

Een greep uit onze senior belastingadviseur vacatures:

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs: