Vacature accountant AA Haarlem

Voor de vacature accountant AA Haarlem is Adviesgroep ’88 op zoek naar jou! Je zit bij voorkeur al een tijd bij een wat groter kantoor en bent misschien wel op zoek naar de laatste stap. Daarom hebben wij de opdracht gekregen te searchen naar een senior AA Accountant die zijn of haar sporen heeft verdiend binnen de MKB praktijk. Dus als je op zoek bent naar een hele interessante vacature lees deze pagina dan verder door.  Adviesgroep ’88 houdt sinds 2020 kantoor in het Olympisch stadion. Na de in 2000 voltooide restauratie, waarbij het stadion in zijn oorspronkelijke staat hersteld werd, is het in gebruik voor kleine en grote evenementen en biedt het onderdak aan zo’n dertig zelfstandige ondernemingen. Wij zijn er trots op er daar een van te zijn en ontvangen je daar graag om over je carrière van gedachten te wisselen.

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor registeraccountants in Amsterdam

Accountant RA/AA – Senior Manager – Huizen

Wij zoeken een Accountant RA/AA – Senior Manager – Huizen…

Accountant | Assistent MKB Haarlem

Referentienummer: ADSR08080 Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever, een multidisciplinaire accountantskantoor (accountants worden…

Accountant | Partner Accountant AA MKB | Baarn

Onze opdrachtgever zoekt een Accountant | Partner Accountant AA MKB…

Accountant AA | Relatiebeheerder MKB praktijk | Houten

Wij zijn opzoek naar een Accountant AA | Relatiebeheerder MKB…

Accountant – Senior Manager Samenstelpraktijk – Den Bosch

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Accountant – Senior Manager…

Accountant AA | Gevorderd assistent | Waalwijk

Wij zoeken een Accountant AA | Gevorderd assistent | Waalwijk…

Onze opdrachtgever is een Noord-Hollands MKB kantoor.

Een snel groeiend en zeer actief accountantskantoor met een grote vestiging in Haarlem gericht op het familiebedrijf en MKB. In korte bewoordingen: Praktisch ingesteld, handen uit de mouwen, kleinschaligheid, beide benen op de vloer en korte lijnen. Klant staat bovenaan en wordt in de watten gelegd met aandacht en kwaliteit.   

ICT is meer dan up-to-date (eigenlijk state-of-the-art), elektronische dossiervorming, scan & herken tools voor de gehele organisatie toegankelijk en vanuit elke werkplek of locatie. Hierdoor wordt de focus nu op groei gelegd want er zijn steeds meer klanten die aankloppen. En niet de minste qua naam en faam!  

Kortom een professioneel audit & samenstelkantoor met goede gedegen adviseurs, waarbij de klanten op nummer 1 staat. Lokaal zichtbaar door de vele sponsoringen en ondersteuning aan verenigingen en instellingen.  Zowel in Haarlem als regionaal. Commercieel en ICT-technisch staat de organisatie heel stevig. Daarom maken ze de volgende stap. Want je kunt wel veel werk binnenhalen, maar daarbij moet het intern OOK goed op orde hebben. Daarom is de vacature voor een senior Accountant AA in Haarlem ontstaan!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Haarlem!

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs:

AA Accountant vacature – Haarlem

Populair gesteld is onze opdrachtgever een soort regisseur voor haar klanten. Alle kennis en kunde, vaardigheden en het zeer uitgebreid netwerk van adviseurs, belastingadviseurs, fiscaaljuristen, financial planners, overname experts en HR specialisten) bieden de toegevoegde waarde voor alle  zakelijke beslissingen aan hun klanten. Alle disciplines zijn onder één dak te vinden. 

Jonge mensen met ambitie, die zoekt iedereen…

Veel jonge ambitieuze mensen die allemaal elke dag weer het beste (product of dienst) willen voor hun cliënten, zoeken een inspirerende Accountant als hun leider. Een grote uitdaging voor een wat zwaardere Accountant AA met een gedegen netwerk in en rond Haarlem of in Noord-Holland. Onze gewenste kandidaat heeft minimaal 8 jaar werkervaring en is toe aan een nieuwe uitdaging. De volgende stap kan die van Partner zijn. Dat word je als je ambities hebt, maar is geen must om te solliciteren.

Vacature accountant AA Haarlem

Wat ga je doen als Accountant AA?

 • Binnenkomende (advies) aanvragen en werkzaamheden verdeel jij over de teams
 • Samengestelde jaarrekeningen en tussentijdse cijfers beoordeel je samen met je collega’s
 • Samen met de fiscalisten worden de fiscale aangiften (OB en VpB) beoordeelt
 • Adviesopdrachten binnen jouw team worden langs jouw bureau geleid
 • Zelfstandig voer jij de besprekingen met cliënten, zowel proactief als informatief
 • Uiteraard ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor cliënten en medewerkers
 • Je opereert behoedzaam en vermijdt risico’s
 • Intern vorm je het aanspreekpunt in de begeleiding van junior assistent accountants

  In jouw bagage voor deze vacature van Accountant AA zit…

  • Een afgerond opleiding tot Accountant AA
  • Minimaal 8 jaar ervaring opgedaan bij een Top 25 kantoor
  • Fiscaliteit heeft zeker je intresse
  • Advisering is je middelste naam, jij kunt dat als regisseur samen met je team.
  • Complexe vraagstukken breng jij terug naar begrijpelijke overzichten en rapportages naar je cliënten.
  • Je instelling is: samen kom je er!
  • Voldoende niveau als gesprekspartner voor aandeelhouders en commissarissen

  Welke andere vacatures hebben we binnen de samenstelpraktijk?

   

  Het is om meerdere redenen interessant om contact op te nemen met ons bureau. Niet alleen voor deze vacature van accountant AA te HAARLEM. We hebben ruim 33 jaar ervaring, maar werken ook discreet en snel (als nodig hoor). Transparantie en betrouwbaarheid zijn ons ook op het lijf geschreven. De juiste begeleiding in je volgende stap naar een eerste of nieuwe baan zet je daarom met succes dankzij onze expertise en bemiddeling.  Kom gerust eens praten (mag uiteraard ook per videocall). We werken met alle tools! En ervaar dan zelf wat wij voor je kunnen doen! Vele kandidaten gingen je voor, hier enige referenties.

  Als sponsor zijn we ook te vinden op AOL Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor accountants in Noord-Holland. Als je op zoek bent naar een vacature als accountant of registeraccountant,  raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Adviesgroep ’88 houdt sinds 2020 kantoor in het prachtige Olympisch stadion. Na de voltooide restauratie, waarbij het stadion in zijn oorspronkelijke staat hersteld werd, is het in gebruik voor kleine en grote evenementen. Daarnaast biedt het onderdak aan zo’n drieendertig zelfstandige ondernemingen. Wij zijn er trots op er daar één van te zijn en ontvangen je daar graag om over je volgende stap van gedachten te wisselen. Je kunt uiteraard ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Voor meer informatie over deze vacature of andere vacatures voor accountant of registeraccountant kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!


  Let op: deze tekst is echt uitsluitend om bij Google in een goed blaadje te komen. Geen aandacht verder aan besteden! Maar als je deze een vacature zoekt als accountant AA in Haarlem dan zit je bij goed. Maar als je ergens anders een vacature zoekt kun je kiezen uit deze plaatsen in Noord-Holland: Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo,  Hoorn, Huizen, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zandvoort.