Vacature accountant AA Alkmaar

 

AA accountant vacatures

Steeds vaker wordt Adviesgroep’88 benaderd voor Accountant AA vacatures, die exclusief bij ons worden uitgezet. In vele gevallen wensen onze opdrachtgevers “zoveel” mogelijk kandidaten maar soms is het karakter van de vacature te vertrouwelijk. En dan mogen wij aan de slag! Daarom hebben we besloten om hieronder een en ander uit een te zetten over deze specifieke vacature van Accountant AA te Alkmaar! (Geheel anoniem uiteraard).

 

Onze opdrachtgever is een Noord-Hollands MKB kantoor.

Een snel groeiend en zeer actief middelgroot accountantskantoor met meerdere vestigingen gericht op het familiebedrijf en MKB.

In korte bewoordingen: staan zij voor Noord-Hollandse nuchterheid, kleinschaligheid, eenvoud en korte lijnen. Klant op nummer 1 en daarna komt de klant!!  

Echt geweldig hoe dat is doorgevoerd in de organisatie. ICT is meer dan up-to-date in de organisatie, waardoor de focus steeds meer op advisering komt te liggen. 

Kortom een professioneel kantoor met goede adviseurs, waarbij de ondernemer centraal staat. Met diverse vestigingen werken zij aan lokale zichtbaarheid en optimale bereikbaarheid (voor zowel klanten als medewerkers).

Commercieel en automatiseringstechnisch staat de organisatie als een huis. Daarom maken ze de volgende stap. Want je kunt wel veel werk binnenhalen, maar daarbij moet je je interne procedures goed op orde hebben. Daarom is de vacature voor een AA in Alkmaar ontstaan!

vacature accountant AA Alkmaar
 

AA Accountant vacature – Alkmaar

Populair gesteld is onze opdrachtgever regisseur voor de klant die haar kennis en kunde, vaardigheden en een uitgebreid netwerk (van accountants, fiscaal juristen, financial planners, subsidie experts en HR specialisten) aan haar klanten aanbiedt om uiteindelijk de juiste beslissingen op een gestructureerde manier te kunnen nemen. Daarom zijn alle disciplines onder één dak te vinden.

Vanuit het hoofdkantoor worden de andere vestigingen ondersteuning geboden op diverse terreinen. Denk aan ICT, marketing, P&O, vaktechniek en bijvoorbeeld klant-events etc. De focus voor het hoofdkantoor ligt dus op ondersteuning bieden daar waar het nodig is. Daardoor kunnen de vestigingen zich focussen op hun eigen business en klanten. Elke vestiging heeft weer z’n eigen identiteit, waarbij de vestigingsleiding autonoom opereert.

Jonge mensen met ambitie

Veel jonge ambitieuze mensen die allemaal elke dag weer het beste (product) willen voor hun klanten. En door de groei van de organisatie ontstaan er nieuwe uitdagingen. Om die reden zijn wij opzoek naar een talent -> een Accountant AA.

Op de vestiging nabij Alkmaar is er ruimte voor een vaktechnisch sterke AA. Onze ideale kandidaat heeft minimaal 8 – 10 jaar werkervaring en is toe aan een nieuwe uitdaging.  

Wat ga je doen als Accountant AA?

 • Regisseur van de binnenkomende (advies) aanvragen
 • indien nodig! Zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers
 • beoordelen van fiscale aangiften (OB en VpB) samen met de fiscalisten;
 • werkzaamheden voor adviesopdrachten;
 • zelfstandig voeren van (tussentijdse) besprekingen met cliënten, zowel proactief als informatief;
 • eerste aanspreekpunt voor cliënten en medewerkers
 • in staat om risico’s in te schatten bij cliënten
 • intern aanspreekpunt in de begeleiding van junior assistent accountants.

In jouw bagage voor deze vacature van Accountant AA zit…

 • Een afgerond opleiding tot Accountant AA
 • Minimaal 8 jaar ervaring opgedaan bij een Top 30 kantoor
 • Uitgebreide kennis op een breed financieel gebied en hebt bij voorkeur affiniteit op het gebied van fiscaliteit
 • Gedreven om de best mogelijke advisering te kunnen bieden samen met je team.
 • Je bent in staat om complexe vraagstukken terug te brengen naar begrijpelijke overzichten en rapportages naar je cliënten.
 • Een cliëntgerichte, flexibele en servicegerichte instelling
 • Voldoende overwicht en nog meer ‘body’ als gesprekspartner

Welke andere vacatures hebben we binnen de samenstelpraktijk?

Bekijk hier al onze Accountant AA vacatures

Accountant RA/AA – Senior Manager – Huizen

Wij zoeken een Accountant RA/AA – Senior Manager – Huizen…

Accountant RA of AA | combinatiepraktijk | Amsterdam

Wij zoeken een Accountant RA of AA | combinatiepraktijk |…

Gevorderd Assistent Accountant AA zaandam

Referentienummer: ADSR08528 Onze opdrachtgever Het kantoor: dynamisch, modern en uitgegroeid…

Gevorderd Assistent Accountant AA Purmerend

Referentienummer: ADSR08572 Onze opdrachtgever Het kantoor: dynamisch, modern en uitgegroeid…

Gevorderd Assistent Accountant AA Purmerend

Referentienummer: ADSR08595 Onze opdrachtgever Het kantoor: dynamisch, modern en uitgegroeid…

Gevorderd assistent accountant Deventer

Referentienummer: ADSR08133 Onze opdrachtgever Deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid karakteriseren onze…

 

Het is om meerdere redenen interessant om contact op te nemen met ons bureau. Niet alleen voor deze vacature van accountant AA te Alkmaar. We hebben ruim 30 jaar ervaring, maar werken ook deskundig en snel. Transparantie en betrouwbaarheid zijn ons ook op het lijf geschreven. De juiste begeleiding in je volgende stap naar een eerste of nieuwe baan zet je daarom met succes dankzij onze expertise en bemiddeling.  Kom gerust eens praten (mag uiteraard ook per Zoom, WhatsApp videocall, Microsoft Teams, Google Meet en Skype :-)) en ervaar zelf wat wij voor je kunnen doen!

Als sponsor zijn we ook te vinden op AOL

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs:

Adviesgroep ’88 houdt sinds begin 2020 kantoor in het Olympisch stadion. Na de in 2000 voltooide restauratie, waarbij het stadion in zijn oorspronkelijke staat hersteld werd, is het in gebruik voor kleine en grote evenementen en biedt het onderdak aan zo’n drieëndertig zelfstandige ondernemingen. Wij zijn er trots op er daar één van te zijn. We ontvangen je daar graag om over je volgende stap van gedachten te wisselen. En al helemaal als je een vacature zoekt als AA accountant in Alkmaar. 

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze accountants AA om onze vacatures in Alkmaar e.o. te vervullen. Als je geïnteresseerd bent laat ons weten. J kunte altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor meer informatie over deze of een andere vacature van Accountant AA kun je contact met ons opnemen via info@groep88.nl of via het contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!


Let op: deze tekst is echt uitsluitend om bij Google in een goed blaadje te komen. Geen aandacht verder aan besteden! Maar als je een vacature zoekt als accountant AA in Noord-Holland kun je kiezen uit deze plaatsen. Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad en Zandvoort.