Vacature RA Accountant Amsterdam

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor registeraccountants in Amsterdam. Als je op zoek bent naar een vacature registeraccountant Amsterdam, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken. Want in Amsterdam gebeurt het. De stad met de meeste accountantskantoren, de mooiste (inter)nationale klantenkring en de beste faciliteiten voor start-ups. Ok als woonplaats word het krap, maar ook daarmee is de Gemeente Amsterdam op de goede weg.

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor registeraccountants in Amsterdam

Partner registeraccountant Amsterdam

Referentienummer: ADSR08473 Onze opdrachtgever Het kantoor: top-tien kantoor met ruim…

Registeraccountant (ONP) Amsterdam

Referentienummer: ADPT08792 Onze opdrachtgever Het kantoor: top-tien kantoor met ruim…

Registeraccountant (senior) Manager | ZORGSECTOR Amsterdam

Referentienummer: ADSR08018 Onze opdrachtgever Heeft als Big Four organisatie veel individuele aandacht…

Registeraccountant (senior-manager) – MKB AUDIT Amsterdam

Referentienummer: ADPT08798 Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants-…

Registeraccountant – Partner Amsterdam

Referentienummer: ADPT08793 Onze opdrachtgever Het kantoor: top-tien kantoor met ruim…

(Aankomend) Registeraccountant Amsterdam

Referentienummer: ADPT08806 Onze opdrachtgever Is een jonge organisatie van (register)accountants, belastingadviseurs en  juridische…

 

Wat ga jij doen als RA accountant in Amsterdam?

De ideale kandidaat is nu al werkzaam als registeraccountant in Amsterdam en adviseert nationale en internationale  klanten op breed gebied. Basis is de audit praktijk uiteraard. Je bent manager van je eigen audit team en stuurt de controles aan. We werken voor kantoren van verschillende grootte en afhankelijk daarvan kun je ook een (specialistische) praktijk kiezen. De focus ligt op het grotere MKB en familie bedrijven. Maar we hebben ook audit-only klanten, en not for profit praktijken. Wil je doorgroeien naar een partner positie kunnen we je helemaal goed adviseren.

Vaktechnisch wordt er zwaar geïnvesteerd tegenwoordig. En dat kan ook niet anders. De kwaliteit moet op en top zijn. Uiteraard zorg je ervoor dat alles binnen de wet- en regelgeving verloopt en anders raadpleeg je bureau vaktechniek.

Als Registeraccountant in Amsterdam word je ook betrokken bij bijzondere opdrachten of als je daar zin in hebt: word je betrokken bij de aanname van personeel, acquisitie of ICT vraagstukken (data-analyse etc.).

Daarnaast vertegenwoordigen registeraccountants in Amsterdam hun cliënten bij de Raad van Commissarissen of Raden van Advies. Of zelfs als er vragen komen van de fiscus. Vanuit de samenwerking met specialisten zijn alle vraagstukken oplosbaar voor elk type klant.

Als je op zoek bent naar een baan als Registeraccountant in Amsterdam, zoek dan niet verder en bekijk al onze AUDIT vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn momenteel dringend op zoek naar registeraccountants voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel ziens in Amsterdam!

Vacature RA Accountant Amsterdam

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog meer interessante blogs lezen? Bekijk dan ook de onderstaande blogs:


Let op: deze tekst is echt uitsluitend om bij Google in een goed blaadje te komen. Geen aandacht verder aan besteden! Maar als je een vacature zoekt als registeraccountant in Noord-Holland kun je kiezen uit deze plaatsen. Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam,  Castricum,  Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp,  Zaanstad en Zandvoort.