Opdrachtgevers

Elke vacature is een uitdaging op zich
Elk kantoor is anders. Hoewel de vacature teksten van tegenwoordig anders doet vermoeden, is elke functie toch uniek. Dus benaderen we elke aanvraag apart en koppelen deze aan een van onze consultants. Als bureau zijn wij gespecialiseerd in de werving van Accountants en Fiscalisten. Van assistent tot partner en alles wat er tussen zit. Elke vacature is een uitdaging op zich. Een uitdaging die we graag aan gaan.

De juiste mensen zijn de sleutel tot het succes
Dat is ook de reden dat wij bestaan en onze plek hebben verworven als betrouwbare recruitment partner. De juiste kandidaten zijn meestal in dienst en 70% van hen is niet actief op zoek. Maar in organisaties waar het draait om “human capital” heb je juist de allerbeste mensen nodig. Want de juiste medewerkers zijn de sleutel tot het succes van een accountantskantoor.

Onze drie hoofdactiviteiten zijn:

  1. Werving & selectie
  2. Executive search
  3. Flexibele schil

De termen worden nogal eens door elkaar gebruikt, maar het grootste verschil is gelegen in het feit: of een kandidaat zich bij ons meldt en bemiddeld wil worden of dat wij actief iemand benaderen voor een specifieke positie.

  1. Werving & selectie
    We worden zeer enthousiast van elke kandidaat die zich spontaan bij ons meldt! Daar gaan we graag mee in gesprek en onderzoeken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Maar als we in opdracht werken, benaderen wij actief mensen in ons netwerk en proberen ze te enthousiasmeren voor een opportunity. Zeer tijdsintensief en daar hangt dan ook een ander tarief aan.
  2. Executive search
    In het executive search proces vinden onze consultants de kandidaten met de capaciteiten en de ervaring, die passen bij de specifieke eisen van onze opdrachtgever. Onze methoden zijn effectief en worden met de grootste vertrouwelijkheid uitgevoerd.

Communicatie is ontzettend belangrijk en sleutel tot succes. Alle betrokkenen worden van elke stap op de hoogte gehouden. Onze consultants zorgen ervoor dat het proces vertrouwelijk wordt uitgevoerd en streven naar een succesvolle samenwerking waarin drie partijen als winnaar uit de bus komen.

      3. Flexibele schil
       Mocht er een acuut probleem zijn met onderbezetting, door ziekte of zwangerschap, dan zetten wij kandidaten in op tijdelijke basis. In de accountancy wordt het elk
       jaar populairder om met name in het busy season externe krachten in te huren. Maar ook voor de aangifte- en samenstelpraktijk krijgen we steeds vaker aanvragen.

Geïnteresseerd?
Als je eens geheel vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over het invullen van een specifieke functie dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons algemene nummer: 0297-241459 of via een van onze senior-consultants