Aanbrengbonus accountant of fiscalist

Wij kennen een fraaie aanbrengbonus als je een accountant of fiscalist aandraagt.

Veel kantoren zijn al bezig met wat er komen gaat. Na de corona-crisis tijd! Voor hun klanten maar ook voor het kantoor zelf. Vacatures stonden er al meer dan voldoende open. En er komen er ook al weer bij. De aanvragen komen echt elke dag dag bij ons binnen! De arbeidsmarkt blijft dus onverminderd krap. Voor ons als werving- en selectiebureau maakt dat het werk niet makkelijker, wel fijn dat het zo doorloopt in deze nare en onvoorspelbare tijd.

Daarom willen we de aanbrengbonus weer eens extra onder de aandacht brengen. Deze is absoluut nog van kracht!

Natuurlijk twijfelen wij ook wel eens of het chique is, maar in samenspraak met onze opdrachtgevers is die twijfel weg genomen. De markt is krap en het doel heiligt de middelen. We willen gewoon erg graag de vacatures invullen die ons zijn gegund! Dat doen we op alle mogelijke manieren en als wij dat een positieve impuls kunnen geven dan doen we dat graag.

Aanbrengbonus accountant of fiscalist

Onze ambassadeurs kennen ons als betrouwbaar bureau en belonen we al, maar daar willen we een goede impuls aan geven:

Weet jij iemand vanuit jouw netwerk, een oud-collega, buurman of een studievriend die wij met succes kunnen bemiddelen naar een nieuwe uitdaging als accountant, controleleider, gevorderd-assistent, manager in de auditpraktijk, BTW specialist, estate planner, fiscalist of aangiftemedewerker? Denk dan aan ons!

Wordt de door jou voorgestelde kandidaat door onze bemiddeling succesvol geplaatst en komt hij/zij zijn proeftijd door, dan ontvangt jij van ons een bonus!

Wij keren je deze bonus uit volgens de onderstaande staffel:

  • € 1.000,- bij een factuurbedrag tot € 10.000,-
  • € 1.500,- bij een factuurbedrag tussen de € 10.001,- en € 15.000,-
  • € 2.000,- bij een factuurbedrag tussen de € 15.001,- en € 20.000,-
  • € 2.500,- bij een factuurbedrag tussen de € 20.00,-1 en € 25.000,-
  • € 3.000,- bij een factuurbedrag boven de € 25.000,-

Waar gaat je bonus naartoe?

Wij maken het bedrag over op het door jou aangegeven rekeningnummer onder vermelding: aanbrengprovisie.

Best een leuke stimulans denken wij om hiervoor eens actief aan ons te denken. We hopen dat we je veel mogen uitkeren. Meer info? Neem met ons contact op! Dus ken je een accountant of fiscalist die een overstap overweegt, stuur ‘m door naar ons en maak gebruik van onze fraaie aanbrengbonus!