Vacatures fiscalist Amsterdam

Adviesgroep ’88 heeft een zeer groot aanbod vacatures voor fiscalisten in Amsterdam. Als je op zoek bent naar vacatures fiscalist Amsterdam, raden we jou zeker aan om deze pagina goed te bekijken.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze fiscalisten om onze vacatures in Amsterdam te vervullen. Als je geïnteresseerd bent in de vacature van fiscalist in Amsterdam, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over de vacature van fiscalist in Amsterdam kun je contact met ons opnemen met Martijn Betgem (martijn@groep88.nl), whatsapp: 0610755875 of door contact op te nemen via ons contactformulier. We zien ernaar uit van je te horen!

Bekijk hier een aantal van onze vacatures voor fiscalisten in Amsterdam

Fiscalist Hilversum MKB kantoor

Opzoek naar een fiscalist Hilversum MKB kantoor Het kantoor: -…

Fiscalist internationale praktijk Amsterdam

Fiscalist internationale praktijk Amsterdam Onze opdrachtgever Het kantoor: top tien…

Vacature fiscalist MKB kantoor Amsterdam

Vacature fiscalist MKB kantoor Amsterdam Een prachtige vacature bij een…

Welke vacatures fiscalist Amsterdam kennen we?

 • Fiscalist internationale praktijk Amsterdam
 • Fiscalist nationale praktijk Amsterdam
 • BTW specialist Amsterdam
 • Estate Planner Amsterdam
 • Financieel Planner Amsterdam
 • Fiscalist Private Wealth Amsterdam
 • Junior Fiscalist Amsterdam
 • Loonbelasting specialist/ Loonheffing specialist Amsterdam
 • Jurist Amsterdam
 • Medewerker aangiftepraktijk Amsterdam
 • Tax compliance adviseur Amsterdam
Vacatures fiscalist Amsterdam

Wat ga jij doen als fiscalist in Amsterdam?

Een fiscalist in Amsterdam verleent diensten op het gebied van belastingadvies en naleving van de belastingwetgeving aan bedrijven en particulieren.

Ze werken met cliënten samen om ervoor te zorgen dat ze aan alle Nederlandse belastingwetten en -voorschriften voldoen en helpen hen om hun belastingplicht te optimaliseren.

Als fiscalist in Amsterdam geef je ook advies over belastingplanning en -strategie en werk je met cliënten samen om hun aangiften voor te bereiden.

Kortom, het vak van fiscalist bestaat uit het bijhouden en toepassen van fiscale vaktechniek, het adviseren van klanten (nationaal en internationaal) en onderhandelen met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Een adviseur binnen de fiscaliteit met oog voor de belangen van de klant. Een wervelend beroep!

Wil je meer weten over wat een fiscalist is? Ga dan naar: Wikipedia.

Thuiswerk vacature fiscalist Amsterdam

Juist in Amsterdam staat men open voor het thuiswerken als fiscalist. Maar daar zit wel een maximum aan van 2 dagen in de week. Men vindt het ook belangrijk dat je ‘onder collega’s bent’. Veel Amsterdamse kantoren vinden een naadloze aansluiting van privé en werk, zeer belangrijk.

Fiscalisten uit Amsterdam werken overigens het liefst in Amsterdam zelf. Dat heeft niet alleen te maken met reizen binnen/buiten Amsterdam, maar ook met de sfeer en dynamiek van deze schitterende hoofdstad. Maar weinig fiscalisten hebben de wens om buiten Amsterdam te werken.

Solliciteer nu als fiscalist in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een baan als fiscalist in Amsterdam, zoek dan niet verder en bekijk al onze fiscalist vacatures! Wij van Adviesgroep ’88 zijn doorlopend op zoek naar fiscalisten voor onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op en hopelijk tot snel in Amsterdam!

Bel ons of stuur direct een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.