Peter A. Tijssen – senior recruiter Accountancy

Werk: Altijd bereikbaar en wanneer het jou schikt
Ik ben ervan overtuigd dat je ons werk alleen maar goed kunt uitoefenen als je er 25 uur per dag mee bezig bent. Dat houdt in dat ik bereikbaar ben op tijden dat het jou schikt. Je email wordt snel opgevolgd en mijn telefoon staat altijd aan. Na ruim 35 jaar ben ik nog steeds verslaafd aan dit werk. Mijn motto is dan ook: als je de wensen invult van je kandidaat, zijn er drie partijen gelukkig! En daar draait het om. Wij begeleiden accountants en fiscalisten naar hun tweede of derde werkgever en zijn met name sterk in zwaardere trajecten, begeleiding van directors, aankomend partners etc. Samen met mijn collega Martijn zijn we online recruitment deskundige en worden wij beiden gevraagd door opdrachtgevers om mee te denken in hun arbeidsmarkt communicatie strategie.

Onze toegevoegde waarde: Wij kennen onze opdrachtgevers echt!
De zorgvuldige selectie die wij met jou aangaan, hebben we met onze opdrachtgevers al achter de rug. We werken liever samen met 50 goede kantoren dan met 100, waarvan we de helft niet kennen. We kennen de partners, de teams, stand van automatisering, ambities en, heel belangrijk, de vacatures die nog niet bekend zijn bij iedereen. Elk kantoor profileert zich als de werkgever van het jaar. Helaas zie je als ‘sollicitant’ de echte stand van zaken pas als je binnen bent. En dan is het soms te laat. Voorkom die misstap!

Communiceren zoals jij dat wilt en op de momenten dat het jou het beste uitkomt.
We maken vooraf goede afspraken hoe wij gaan communiceren. Doen we dat per WhatsApp, per mail, of uitsluitend per telefoon ’s avonds? Jij beslist! Wij zijn elke avond tot 21.00 uur bereikbaar. Per telefoon, WhatsApp of Google Meet. De zaterdagochtenden houden we vrij voor interviews of videocalls.

Adviesgroep ‘88 is al ruim 35 jaar de rode draad
Na mijn VWO heb ik Fiscale Economie gestudeerd aan de VU en de UVA (maar nog nooit één aangifte ingevuld :-). Omdat ik net als iedere student wat moest bijverdienen ben ik in 1988 gestart met Adviesgroep ’88, eerst als technisch detacheringsbureau en vanaf 1993 gespecialiseerd in de Werving & Selectie van Accountants en Fiscalisten. Als ondernemer en investeerder heb ik tussendoor diverse uitstapjes gemaakt, succesvol en minder succesvol. Maar Adviesgroep’88 blijft altijd de rode draad!

Privé
Op het privé vlak kan ik trots schrijven dat ik al 29 jaar gelukkig getrouwd ben en dat we drie kinderen hebben, waar ik razend gek op ben. Zonder de support van mijn gezin had ik nooit de tijd gekregen om ons bureau te brengen waar het nu staat, daar ben ik ze enorm dankbaar voor! Ik heb een berg hobby’s maar veel te weinig tijd. Naast wat bestuurlijke activiteiten, probeer ik minimaal een keer in de week te golfen en op zondag te wielrennen met m’n vaste ploegje. Boeken & tijdschriften worden opgespaard voor de vakantie. Koken is een grote hobby maar voorlopig is slechts een uitstekende theoretische bodem gelegd met het kopen van vele kookboeken.

Contact!

Vragen, opmerkingen of een keer geheel vrijblijvend sparren over je loopbaan? Neem contact met me op.

Bel me: 0653-911545
App me: 0653-911545
Mail me: peter@adviesgroep88.nl
LinkedIn: linkedin.com/in/petertijssen/
Boek een afspraak rechtstreeks in mijn agenda: https://calendly.com/peter-tijssen

Peter A. Tijssen

Senior consultant Accountancy

06 - 539 115 45

peter@groep88.nl

“We werken samen met de beste 50 kantoren en kennen ze goed. Zo zijn er geen verrassingen als je bij ze aan tafel zit”

Stuur ons een e-mail

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Bericht